top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Vegansk kost minskar risk för hjärtkärlsjukdom hos barn och vuxna
Forskare vid Cleveland Clinic randomiserade 28 barn och en av deras föräldrar att antingen äta en helt växtbaserad kost (PB) bestående av...
Betaglukaner från havre sänker kolesterol
Man fann att mer än 3 gram betaglukaner från havre per dag i kosten minskar LDL-kolesterol med 0,25 mmol/l och totalt kolesterol med 0,30...
bottom of page