Rött kött ökar risk för divertikulit
Bönor och ärtor mättar mer än kött
Mer kött ökar risk för förtida död – även med mer frukt och grönt
Kött ökar risk för Alzheimer
Kolesterolrik kost uppvisar samband med bröstcancerrisk
Att undvika kött kan förlänga livet
Animalier, alkohol och salt kopplat till magcancer
Animaliskt protein och diabetes typ 2
Rött kött kopplat till tidigare pubertet
Charkvaror och fisk ökar risk för bröstcancer
Mindre lymfom med mindre kött i kosten
Högre risk för bukspottkörtelcancer vid högre köttkonsumtion
Protein från växtriket bättre för blodsockret
Animalier förbättrar inte träningsresultat
Bönor mättar lika bra som kött
Rött kött och charkvaror ökar risk för diabetes typ 2
Fiberrik kost från växtriket förebygger tarmcancer
Ersätta kött med baljväxter minskar oxidativ stress hos diabetiker
Ekologiskt kött inte mindre cancerframkallande
Samband mellan växtbaserad kost och minskad risk för bröstcancer