top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
2023 Utbildningsdagen
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärtat-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
2023 Utbildningsdagen
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärtat-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Pasta med svamp- och tomatröra
Här kan man med fördel använda glutenfria pasta som innehåller majsmjöl och rismjöl istället för vetemjöl. I svampröran används...
bottom of page