Protein från växtriket minskar risk för hjärtkärlsjukdom
Rött kött och chark ökar risk för hjärtsjukdom
Diabetes typ 2 kan förebyggas och behandlas med växtbaserade kostmönster
Växtbaserad kost minskar klimakteriebesvär
Växtbaserad mat kopplat till mindre bröstcancer
Hela vegetabilier kan minska risk för inflammatorisk tarmsjukdom
Vegansk kost är lämplig för barn
Mindre risk för svår Covid-19-infektion hos vegetarianer
Ingen vinst av animalier vid styrketräning
Vegetariska kostmönster minskar hjärtsjukdom
Soja är inte hormonstörande
Kraftigt ökad dödlighet av ägg
Rött kött och ägg ökar risk för hjärtkärlsjukdom
Klimatpolitik för växtbaserat ätande kan rädda miljoner liv
Vegansk kost hjälper mot fettlever
Växtbaserad kost minskar kaloriintag mer än LCHF
Fördelar med växtbaserad kost jämfört med medelhavskost
Eko-kött orsakar stora skador på hälsa och miljö
Bästa nyårslöftet för en hälsosam vikt – bli vegan!
Välj vego och förhindra framtida pandemier